Krekar hardt ut mot bladet se og hør

Krekar hardt ut mot bladet se og hør

Mullah Krekar, vår alles kjære bompibjørn og norgesmaskott, har tydeligvis fått blod på tann. Her i norge er det som kjent ytringsfrihet og det spiller ikke så stor rolle om man slenger ut noen drapstrusler, særlig om man heter Krekar. Det er tydligvis ikke nok å drapstrue høyrelederen Erna Solberg og si at alle i høyrepartiet bør drepes. Nå har bompibjørnen funnet ut at kjendisbladet se og hør er djevelens verk. Mullaen har nå gått hardt ut mot se og hør fordi de publiserer en mengde bilder av hlavnakne kjendiser i et land hvor det bor mange muslimer som følger islamsk tro. Han mener se og hør gjør stor urett mot alle som lever etter den islamske ideologi og at derfor alle som har befatning med se og hør bør gjeldes, settes på påler. Dette som eksempel slik at det ikke gjentar seg i andre blader som er utgitt i norge, hvor konsentrasjonen av muslimer er stor. Islam skal følges i et islamsk land, mener krekar. Norge har blitt et islamsk land og da må også media innrette seg etter dette, sier krekar med sorte øyne og dirennde sinne i stemmen.

Han sier at fatwaen mot alle som er befattet med se og hør vil trekkes tilbake hvis bladet øyeblikkelig legger ned og kunngjør dette i media.
Han mener at se og hør heller burde fokusere på islamsk ideologi og trykke krekars tokninger av kornanen istedet for å drive med slik provosering de gjør per i dag.

februar 23, 2012 By : Category : Media Tags:, , ,
0 Comment Skriv ut
Bookmark :

Legg igjen en kommentar