Norsk blogger ble millionær

Norsk blogger ble millionær

Blogging har jo blitt en ganske så populær uttrykksform her i Norge. Hvem har vel ikke hørt om diverse kvasikjendiser som kriger om besøkstall på rosabloggene sine? Likevel, det skulle en litt annen blogger til før man fikk se at det faktisk var en god del penger å tjene på blogging i norge. For første gang er en norsk blogger blitt millionær utelukkende på sin blogging. Reporter Snase Snåserud har snakket med mannen som står bak bloggen Nettgrunder. Det første Snase lurte på var hvordan det føltes å være norges første blogger som blir millionær på sin blogging. Den sindige mannen svarer med påtagende ro at pengene er ikke noe mål i seg selv, men at det var morsomt når det først tok av. Han forteller videre at pengene som kommer inn via bloggingen på siden nettgrunder uavkortet går til opplæring av nepalske transvestitter som ønsker å utdanne seg som marsvintemmere. Ideen plukket han opp fra UD, som tidligere var ute med nissesekken og lærte de samme «damene» å klippe hår. Når den norske stat støtter opp med en million for å lære transer å klippe hår, kan de vel alltids lære seg å trene opp marsvin med det samme, sier mannen som står bak millionbloggen nettgrunder.

Snase spør videre om hva som er mannens planer med bloggen videre. Etter et kort rykk i høyre stortå kan mannen fortelle at gleden ved å gi og se andre kunne benytte seg av det han skriver er i bunn og grunn lønn nok for å drifte bloggen videre. Men, innrømmer han før intervjuet avsluttes, man skal ikke skyve under en stol at det faktisk er en jækla god damemagnet.

mars 1, 2012 By : Category : Studio Nytt Tags:, ,
1 Comments Skriv ut
Bookmark :

En kommentar → “Norsk blogger ble millionær”


  1. Videosiden.com

    2 årer siden

    Har også snakket litt med mannen bak nettgrunder.com men han hevder imidlertid att pengene går til Thailandske laydyboys som trenger flere «skjønnhetsoperasjoner» ;-)

    Svar

Legg igjen en kommentar