Slik ble jeg millionær

Slik ble jeg millionær

49studio har fått et eksklusivt intervju med den sky og særegne grunderen Fridtjof Lankamutt. Fritto, som han liker å kalles, har tjent flere millioner via den populære tjenesten Groupon. Vi spør han hvordan han kan få til dette, da de fleste som selger via groupon gjerne enten går i null eller med tap? Fritto smiler og sier at det er ikke ulovlig å bruke hjernen. De fleste som benytter denne tjenesten er nyoppstartede firma som selger produkter og tjenester til kostpris for å komme seg inn på markedet. Fritto benytter seg av dette og handler inn av dette i bulk. samtidig ræser han rundt på andre sider som finn, rubrikk og qxl og selger de samme tingene med en fin avanse.
Han benytter også rubrikkannonser i lokalaviser, da han sier at dette ofte gir en mye bedre uttelling enn om han skulle ha kjøpt en annonse i et stort selskap som f.eks. schibstedt (VGNett).

49studio ser at Fritto har en alminnelig inntekt på litt over 3 millioner for inntektsåret 2010. Han sier selv at dette bildet lyver litt, da en god del av denne inntekten kommer av at han flittig har gått kiwi BOB i næringen. Han konsentrerer seg mest om nordnorge og sørnorge, ettersom Kiwi BOB har sitt eget territorie på vestlandet, som han sier.
Det gjelder bare å se muligheter der andre tror det ikke finnes noen, sier Fritto, som samtidig oppfordrer alle nordmenn til å være litt grundere i hverdagen, ikke bare ta ting som de kommer og være fornøyde med den samme lønnsslippen som kommer dumpende inn en gang i måneden.
Du finner mer om Groupon her.

april 6, 2012 By : Category : Kjendiser Tags:,
0 Comment Skriv ut
Bookmark :

Legg igjen en kommentar