Tjen penger online

Mange vil prøve å tjene penger online, men veldig få lykkes med det. Skal du tjene penger på internett er det ikke bare å starte en blogg på blogger.com, tapetsere den med annonser og tro man blir den neste Darren Rowse (mannen som blant annet driver problogger.net). Man må ha en riktig tilnærming til det hele og behandle også sin business online som om det skulle vært en hvilken som helst annen business.

Likevel, noen fordeler har man ved å starte på nett. Det er gjerne lave oppstartskostnader og greier man å skille ut all møkka man finner på nett finnes det utrolig mye god info om hvordan du skal tilnærme deg det å tjene penger på nett.
En god og norsk kilde til informasjon om hvordan man tjener penger på nett kan finnes på Tjen penger med Norske Plugins.

Det er også smart å ha en plan å jobbe etter når du skal starte på nett. Kall det gjerne en forretningsplan. Vil du begynne med blogging, sosiale medier, PPC eller annet? De fleste velger å starte med en blogg og affiliatemarkedsføring. Dette er billig å starte med, men krever dog noe jobb, ettersom man er avhengig av å oppdatere bloggen og tilpasse annonsene det innholdet man skriver om. Velger du å starte en blogg kan et Crashkurs i blogging være midt i blinken for deg. Kurset er på norsk, det er gratis og forteller deg hvordan du på enkel måte kan starte med blogging enten gratis eller for et mindre beløp.